Deprecated: class-phpmailer.php is deprecated since version 5.5.0! Use wp-includes/PHPMailer/PHPMailer.php instead. The PHPMailer class has been moved to wp-includes/PHPMailer subdirectory and now uses the PHPMailer\PHPMailer namespace. in /nas/content/live/altisbc/wp-includes/functions.php on line 4967

Deprecated: wp_make_content_images_responsive is verouderd sinds versie 5.5.0. Gebruik in plaats daarvan wp_filter_content_tags(). in /nas/content/live/altisbc/wp-includes/functions.php on line 4777
Opleiding Gamification - Gebruik spelelementen als marketingtechniek
contact
contact
alle opleidingen

Gamification

In deze opleiding leer je de basisbeginselen van gamification. Deze marketingtechniek is erop gericht om de succesvolle mechanieken die in de game industrie worden gebruikt om ons te prikkelen in te zetten binnen een niet-gameomgeving, zoals in marketingcampagnes en communicatie.

Gamification
Communicatie
Marketing
gamification-for-companies-training-altis

In deze opleiding leer je de basisbeginselen van gamification. Deze marketingtechniek is erop gericht om de succesvolle technieken die in de game industrie worden gebruikt om ons te prikkelen in te zetten binnen een niet-gameomgeving, zoals in marketingcampagnes en communicatie.

Waarom deelnemen? Samenvatting
startdata
08
december
2020
1 dag Gent
Registreren Aantal plaatsen beperkt
prijs
595 EUR ex. btw

*KO: 417 EUR ex. btw
*MO: 476 EUR ex. btw

Voor deze opleiding kan u gebruik maken van de KMO-portefeuille. Meer informatie over de KMO-portefeuille vindt u door op de knop hieronder te klikken.

Registratienummer DV.0235437

logo-kmo
contacteer ons

registreer uw plek

Vul het formulier in om u in te schrijven voor de opleiding. Opleidingen kunnen tot twee weken voor de opleidingsdag kosteloos worden geannuleerd. Meer info vindt u in onze algemene voorwaarden.

overlay

Gamification

prijs
595 EUR ex. btw
Kies opleidingsdag
08
december
2020

Het programma

why-participate

Voor wie is deze opleiding?

Deze opleiding is bedoeld voor:

• Marketingstrategen
• Marketingmanagers
• Marketeers
• Trainers en consultants

1

Ontdek de psychologie van het beïnvloeden

De menselijke drijfveren worden voor een groot stuk bepaald door de biologische werking van ons zenuwstelsel. Wie dit de juiste prikkels weet te geven, kan consumenten langer aan zich binden. Gamedesigners zijn hier meester in. We leren je hoe je hun technieken kunt gebruiken voor jouw doelgroep.
2

Activeer en motiveer je klanten

Gamification is een marketingtechniek die er bij uitstek op gericht is om klanten te binden. Door de juiste drijfveren te activeren zorg je ervoor dat klanten een reden hebben om je product te gebruiken en te blijven gebruiken. In deze opleiding zie je hoe je jouw product net zo verslavend kunt maken als de populairste videogames.
3

Leer strategisch communiceren

Met de technieken die je in deze gamification opleiding worden aangeleerd, kan je een strategisch plan opmaken waarbij gamification wordt ingezet in al je communicatiecampagnes zodat je het volledige potentieel van je doelgroep benut.

Vraag & Antwoord

faq

Waar gaat de opleiding door? En hoe bereik ik de locatie?

De opleidingsdagen worden telkens georganiseerd in het Novotel. U vindt het adres hieronder:

– Gent: Hoogpoort 52, 9000 Gent
– Mechelen: Van Beethovenstraat 1, 2800 Mechelen

Beide locaties zijn uitstekend te bereiken zowel met de auto als met het openbaar vervoer.

Van hoe laat tot hoe laat gaat de opleiding door?

De opleiding begint om 9u30 en eindigt om 17u30. Een lichte lunch tijdens de middagpauze is voorzien.

Nemen jullie voorzorgsmaatregelen wegens de coronacrisis?

Vast en zeker! Onze opleidingen gaan telkens door in een beperkte groep van maximaal 12 deelnemers en gaan door in een grote zaal waar maximaal met de afstandsregels rekening kan worden gehouden. De locatie wordt dagelijks ontsmet en er is alcoholgel beschikbaar voor alle deelnemers.

Hoe betaal ik met de KMO-portefeuille?

Met de KMO-portefeuille kan u tot 30% korting krijgen op de inschrijvingsprijs. Dit percentage geldt voor kleine ondernemingen. Middelgrote ondernemingen krijgen 20% steun. Om van de subsidie gebruik te maken, logt u in op de website van de Vlaamse Overheid en volgt u de stappen zoals daar aangegeven.

Meer informatie vindt u hier.

Kan de opleiding ook in-house worden georganiseerd? Ook digitaal?

U kan deze opleiding ook in-house laten doorgaan. De opleiding gaat dan door op uw bedrijfsterrein en wordt afgestemd op uw onderneming. De opleiding kan indien gewenst ook digitaal worden georganiseerd. Contacteer ons via inschrijvingen@altisbusinessacademy.be voor een offerte op maat!

Ik wil meerdere medewerkers inschrijven. Krijg ik een aangepaste prijs?

Wij bieden inderdaad een groepskorting aan op de inschrijvingsprijs indien u meerdere medewerkers voor dezelfde opleiding wilt inschrijven. Contacteer ons op inschrijvingen@altisbusinessacademy.be voor een offerte op maat!

Gamification consultant Manon Beurskens
Manon Beurskens

Docent

Strategisch en creatief denker Manon Beurskens geniet een stevige reputatie als expert in gamification, de toepassing van spelprincipes in een niet-spelgebonden context. Manon publiceert op het online marketingplatform frankwatching.com en is medeoprichter van Monty, the gamification company. Samen met haar collega’s ontwikkelde Manon gegamificeerde campagnes voor onder andere Philips, Plan Nederland, Samsung, Zorgverzekeraar VGZ, Stichting Kinderpostzegels en Eneco.

Vragen?

Heeft u een vraag over deze opleiding of wenst u bijkomende informatie?