contact
contact
alle opleidingen

Employer Branding

In deze opleiding leer je hoe je een employer marketing strategie opzet en hoe je je sterktes als werkgever bekend kunt maken binnen en buiten je organisatie om zo een "employer of choice" te worden en de beste medewerkers in huis te halen.

Employer branding
War for talent
HR-beleid
Altis-employer-branding

In deze opleiding leer je hoe je een employer marketing strategie opzet en hoe je je sterktes als werkgever bekend kunt maken binnen en buiten je organisatie om zo een “employer of choice” te worden en de beste medewerkers in huis te halen.

Waarom deelnemen? Samenvatting
startdata
30
april
2020
1 dag Mechelen
Registreren Aantal plaatsen beperkt
20
oktober
2020
1 dag Gent
Registreren Aantal plaatsen beperkt
prijs
495 EUR ex. btw

*KO: 347 EUR ex. btw
*MO: 396 EUR ex. btw

Voor deze opleiding kan u gebruik maken van de KMO-portefeuille. Meer informatie over de KMO-portefeuille vindt u door op de knop hieronder te klikken.

Registratienummer DV.0235437

logo-kmo
contacteer ons

registreer uw plek

Vul het formulier in om u in te schrijven voor de opleiding. Opleidingen kunnen tot twee weken voor de opleidingsdag kosteloos worden geannuleerd. Meer info vindt u in onze algemene voorwaarden.

overlay

Employer Branding

prijs
495 EUR ex. btw
Kies opleidingsdag
30
april
2020
20
oktober
2020

Het programma

why-participate

Voor wie is deze opleiding?

Deze opleiding is het meest impactvol voor je organisatie indien ze gevolgd wordt door iemand die vanuit zijn/haar rol het mandaat heeft om de nieuw aangeleerde processen meteen in de praktijk om te zetten zoals de:

• HR-manager
• Marketing manager
• CEO
1

Leer hoe een werknemer je ziet

Net als klanten associëren werknemers bepaalde waarden met een bedrijf en zij zijn zich ervan bewust dat de reputatie die een werkgever heeft op hen zal afstralen als zij in dienst treden. In deze opleiding leren we je hoe deze perceptie werkt en hoe ze vorm krijgt.
2

Ontdek het belang van de “employee experience”

De reputatie die een onderneming als werkgever heeft, zal in de eerste plaats door de bestaande werknemers worden uitgedragen. Hun ervaring op de werkvloer vormgeven met het juiste HR-beleid zal van jouw werknemers ambassadeurs maken die jouw merk als werkgever promoten. Zo trekt je ook werknemers aan die bij de bedrijfscultuur passen.
3

Communiceer beter

Het merk van je bedrijf wordt in de eerste plaats ingezet om klanten te overtuigen. Toch heeft het een veel grote reikwijdte en zullen ook actoren met wie er geen directe relatie bestaat zich een bepaald beeld vormen van de identiteit van jouw onderneming. Wij leren je hoe je jouw merk in je communicatiecampagnes inzet om uit dit volledige bereik voordeel te halen.

Vraag & Antwoord

faq

Waar gaat de opleiding door?

De opleidingsdagen worden telkens georganiseerd in het Novotel. U vindt het adres hieronder:

– Gent: Hoogpoort 52, 9000 Gent
– Mechelen: Van Beethovenstraat 1, 2800 Mechelen

Beide locaties zijn uitstekend te bereiken zowel met de auto als met het openbaar vervoer.

Kan ik de opleiding met de auto bereiken? En met het openbaar vervoer?

Absoluut!

Beide locaties zowel in Gent als in Mechelen zijn uitstekend te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer. Er is telkens voldoende parkeergelegenheid.

Van hoe laat tot hoe laat gaat de opleiding door?

De opleiding begint om 9u30 en eindigt om 17u30. Een lichte lunch tijdens de middagpauze is voorzien.

Hoe betaal ik met de KMO-portefeuille?

Met de KMO-portefeuille kan u tot 30% korting krijgen op de inschrijvingsprijs. Dit percentage geldt voor kleine ondernemingen. Middelgrote ondernemingen krijgen 20% steun. Om van de subsidie gebruik te maken, logt u in op de website van de Vlaamse Overheid en volgt u de stappen zoals daar aangegeven.

Meer informatie vindt u hier.

Kan de opleiding ook in-house worden georganiseerd?

U kan deze opleiding ook in-house laten doorgaan. De opleiding gaat dan door op uw bedrijfsterrein en wordt volledig afgestemd op uw onderneming. Contacteer ons via inschrijvingen@altisbusinessacademy.be voor een offerte op maat! De opleiding kan ook digitaal worden georganiseerd.

Kan de opleiding ook digitaal worden aangeboden voor mijn organisatie?

Jazeker! Alle opleidingen kunnen in-house en digitaal worden georganiseerd. Contacteer ons op inschrijvingen@altisbusinessacademy.be voor een offerte op maat!

Ik wil meerdere medewerkers inschrijven. Krijg ik een aangepaste prijs?

Wij bieden inderdaad een groepskorting aan op de inschrijvingsprijs indien u meerdere medewerkers voor dezelfde opleiding wilt inschrijven. Contacteer ons op inschrijvingen@altisbusinessacademy.be voor een offerte op maat!

Consultant Employer Branding Tom De Wachter
Tom De Wachter

Docent

Tom De Wachter is al meer dan 15 jaar actief in employer branding. Hij is zelf zaakvoerder van een 25-koppig team bij Insilencio, naar eigen zeggen zijn proeftuin voor al zijn ideeën rond employer branding. Hij heeft al meer dan honderd bedrijven geholpen om van hen een voorkeurswerkgever te maken. Are you next?

Vragen?

Heeft u een vraag over deze opleiding of wenst u bijkomende informatie?