Deprecated: Cannot use "parent" when current class scope has no parent in /nas/content/live/altisbc/wp-content/plugins/ninja-forms/includes/Abstracts/Field.php on line 210

Deprecated: wp_make_content_images_responsive is verouderd sinds versie 5.5.0. Gebruik in plaats daarvan wp_filter_content_tags(). in /nas/content/live/altisbc/wp-includes/functions.php on line 5083
Deprecated: array_key_exists(): Using array_key_exists() on objects is deprecated. Use isset() or property_exists() instead in /nas/content/live/altisbc/wp-content/themes/altis/vendor/twig/twig/src/Extension/CoreExtension.php on line 1396
lang="nl"> Opleiding Employer Branding - zet je bedrijf als werkgever in de markt
contact
contact
alle opleidingen

Employer Branding

In deze opleiding leer je hoe je een employer marketing strategie opzet en hoe je je sterktes als werkgever bekend kunt maken binnen en buiten je organisatie om zo een "employer of choice" te worden en de beste medewerkers in huis te halen.

Employer branding
War for talent
HR-beleid
Altis-employer-branding

In deze opleiding leer je hoe je een employer marketing strategie opzet en hoe je je sterktes als werkgever bekend kunt maken binnen en buiten je organisatie om zo een “employer of choice” te worden en de beste medewerkers in huis te halen.

Waarom deelnemen? Samenvatting
startdata
20
oktober
2020
1 dag Gent
Registreren Aantal plaatsen beperkt
prijs
495 EUR ex. btw

*KO: 347 EUR ex. btw
*MO: 396 EUR ex. btw

Voor deze opleiding kan u gebruik maken van de KMO-portefeuille. Meer informatie over de KMO-portefeuille vindt u door op de knop hieronder te klikken.

Registratienummer DV.0235437

logo-kmo
contacteer ons

registreer uw plek

Vul het formulier in om u in te schrijven voor de opleiding. Opleidingen kunnen tot twee weken voor de opleidingsdag kosteloos worden geannuleerd. Meer info vindt u in onze algemene voorwaarden.

overlay

Employer Branding

prijs
495 EUR ex. btw
Kies opleidingsdag
20
oktober
2020

Deprecated: wp_make_content_images_responsive is verouderd sinds versie 5.5.0. Gebruik in plaats daarvan wp_filter_content_tags(). in /nas/content/live/altisbc/wp-includes/functions.php on line 5083

Het programma

why-participate

Voor wie is deze opleiding?

Deze opleiding is het meest impactvol voor je organisatie indien ze gevolgd wordt door iemand die vanuit zijn/haar rol het mandaat heeft om de nieuw aangeleerde processen meteen in de praktijk om te zetten zoals de:

• HR-manager
• Marketing manager
• CEO
1

Leer hoe een werknemer je ziet

Net als klanten associëren werknemers bepaalde waarden met een bedrijf en zij zijn zich ervan bewust dat de reputatie die een werkgever heeft op hen zal afstralen als zij in dienst treden. In deze opleiding leren we je hoe deze perceptie werkt en hoe ze vorm krijgt.
2

Ontdek het belang van de “employee experience”

De reputatie die een onderneming als werkgever heeft, zal in de eerste plaats door de bestaande werknemers worden uitgedragen. Hun ervaring op de werkvloer vormgeven met het juiste HR-beleid zal van jouw werknemers ambassadeurs maken die jouw merk als werkgever promoten. Zo trekt je ook werknemers aan die bij de bedrijfscultuur passen.
3

Communiceer beter

Het merk van je bedrijf wordt in de eerste plaats ingezet om klanten te overtuigen. Toch heeft het een veel grote reikwijdte en zullen ook actoren met wie er geen directe relatie bestaat zich een bepaald beeld vormen van de identiteit van jouw onderneming. Wij leren je hoe je jouw merk in je communicatiecampagnes inzet om uit dit volledige bereik voordeel te halen.

Vraag & Antwoord

faq

Waar gaat de opleiding door? En hoe bereik ik de locatie?

De opleidingsdagen worden telkens georganiseerd in het Novotel. U vindt het adres hieronder:

– Gent: Hoogpoort 52, 9000 Gent
– Mechelen: Van Beethovenstraat 1, 2800 Mechelen

Beide locaties zijn uitstekend te bereiken zowel met de auto als met het openbaar vervoer.

Van hoe laat tot hoe laat gaat de opleiding door?

De opleiding begint om 9u30 en eindigt om 17u30. Een lichte lunch tijdens de middagpauze is voorzien.

Nemen jullie voorzorgsmaatregelen wegens de coronacrisis?

Vast en zeker! Onze opleidingen gaan telkens door in een beperkte groep van maximaal 12 deelnemers en gaan door in een grote zaal waar maximaal met de afstandsregels rekening kan worden gehouden. De locatie wordt dagelijks ontsmet en er is alcoholgel beschikbaar voor alle deelnemers.

Hoe betaal ik met de KMO-portefeuille?

Met de KMO-portefeuille kan u tot 30% korting krijgen op de inschrijvingsprijs. Dit percentage geldt voor kleine ondernemingen. Middelgrote ondernemingen krijgen 20% steun. Om van de subsidie gebruik te maken, logt u in op de website van de Vlaamse Overheid en volgt u de stappen zoals daar aangegeven.

Meer informatie vindt u hier.

Kan de opleiding ook in-house worden georganiseerd? Ook digitaal?

U kan deze opleiding ook in-house laten doorgaan. De opleiding gaat dan door op uw bedrijfsterrein en wordt afgestemd op uw onderneming. De opleiding kan indien gewenst ook digitaal worden georganiseerd. Contacteer ons via inschrijvingen@altisbusinessacademy.be voor een offerte op maat!

Ik wil meerdere medewerkers inschrijven. Krijg ik een aangepaste prijs?

Wij bieden inderdaad een groepskorting aan op de inschrijvingsprijs indien u meerdere medewerkers voor dezelfde opleiding wilt inschrijven. Contacteer ons op inschrijvingen@altisbusinessacademy.be voor een offerte op maat!

Consultant Employer Branding Tom De Wachter
Tom De Wachter

Docent

Tom De Wachter is al meer dan 15 jaar actief in employer branding. Hij is zelf zaakvoerder van een 25-koppig team bij Insilencio, naar eigen zeggen zijn proeftuin voor al zijn ideeën rond employer branding. Hij heeft al meer dan honderd bedrijven geholpen om van hen een voorkeurswerkgever te maken. Are you next?

Deprecated: array_key_exists(): Using array_key_exists() on objects is deprecated. Use isset() or property_exists() instead in /nas/content/live/altisbc/wp-content/themes/altis/vendor/twig/twig/src/Extension/CoreExtension.php on line 1396
>

Vragen?

Heeft u een vraag over deze opleiding of wenst u bijkomende informatie?