contact
contact
alle opleidingen

Corporate Hacking

In deze opleiding brengen we je in één dag de mindset en skillset van een hacker bij en leren we je hoe je je als bedrijf kunt organiseren om cyberaanvallen tegen te gaan. We bespreken hoe een hacker te werk gaat en hoe daarbij ook vaak het personeel buiten hun weten om wordt ingezet.

Cybersecurity
IT
Corporate Hacking
Altis-corporate-hacking

In deze opleiding brengen we je in één dag de mindset en skillset van een hacker bij en leren we je hoe je je als bedrijf kunt organiseren om cyberaanvallen tegen te gaan. We bespreken hoe een hacker te werk gaat en hoe daarbij ook vaak het personeel buiten hun weten om wordt ingezet.

Waarom deelnemen? Samenvatting
startdata
18
mei
2020
1 dag Mechelen
Registreren Aantal plaatsen beperkt
01
oktober
2020
1 dag Mechelen
Registreren Aantal plaatsen beperkt
prijs
795 EUR ex. btw

*KO: 557 EUR ex. btw
*MO: 636 EUR ex. btw

Voor deze opleiding kan u gebruik maken van de KMO-portefeuille. Meer informatie over de KMO-portefeuille vindt u door op de knop hieronder te klikken.

Registratienummer DV.0235437

logo-kmo
contacteer ons

registreer uw plek

Vul het formulier in om u in te schrijven voor de opleiding. Opleidingen kunnen tot twee weken voor de opleidingsdag kosteloos worden geannuleerd. Meer info vindt u in onze algemene voorwaarden.

overlay

Corporate Hacking

prijs
795 EUR ex. btw
Kies opleidingsdag
18
mei
2020
01
oktober
2020

Het programma

Voormiddag Namiddag
why-participate

Voor wie is deze opleiding?

Deze opleiding is bedoeld voor:

• Iedereen die met (persoonlijke) data en systemen omgaat
• Systeem- en netwerkbeheerders<br>
• Developers<br>
• Managers die beslissingen moeten maken over informatiebeveiliging (CISO’s)

Omdat je zelf aan de slag gaat met de gereedschappen en de stappen die de hacker neemt, merk je hoe eenvoudig het is een systeem te hacken wanneer het niet juist beveiligd is.

1

Leer de werkwijze van de hacker

Cybersecurity lijkt een erg ingewikkelde materie te zijn, die een grondige IT kennis vereist. Toch gebruiken hackers vaak erg eenvoudige methodes om je systeem te kraken. Na deze cursus zul je die methodes beter doorgronden.
2

Word gesprekspartner van de IT-specialist

De kennis die je in deze opleiding zult verwerven, zal je in staat stellen om meer op gelijke hoogte met je IT-specialist te spreken over beveiligingssystemen. Je zult hem beter kunnen inlichten over de noden en zijn werk beter kunnen evalueren.
3

Maak je werknemers bewuster

Hackers misleiden vaak medewerkers van een bedrijf en schakelen hen buiten hun weten om in bij de hack. Na deze opleiding zal je je werknemers beter kunnen voorlichten en hen waakzamer kunnen maken voor mogelijke manipulatie.

Vraag & Antwoord

faq

Waar gaat de opleiding door?

De opleidingsdagen worden telkens georganiseerd in het Novotel te Mechelen. U vindt het adres hieronder:

Novotel, Van Beethovenstraat 1, 2800 Mechelen

De locatie is uitstekend bereikbaar zowel met de auto als met het openbaar vervoer.

Kan ik de opleiding met de auto bereiken? En met het openbaar vervoer?

Absoluut!

Beide locaties zowel in Gent als in Mechelen zijn uitstekend te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer. Er is telkens voldoende parkeergelegenheid.

Van hoe laat tot hoe laat gaat de opleiding door?

De opleiding begint om 9u30 en eindigt om 17u30. Een lichte lunch tijdens de middagpauze is voorzien.

Hoe betaal ik met de KMO-portefeuille?

Met de KMO-portefeuille kan u tot 30% korting krijgen op de inschrijvingsprijs. Dit percentage geldt voor kleine ondernemingen. Middelgrote ondernemingen krijgen 20% steun. Om van de subsidie gebruik te maken, logt u in op de website van de Vlaamse Overheid en volgt u de stappen zoals daar aangegeven.

Meer informatie vindt u hier.

Kan de opleiding ook in-house worden georganiseerd?

U kan deze opleiding ook in-house laten doorgaan. De opleiding gaat dan door op uw bedrijfsterrein en wordt volledig afgestemd op uw onderneming. Contacteer ons via inschrijvingen@altisbusinessacademy.be voor een offerte op maat! De opleiding kan ook digitaal worden georganiseerd.

Kan de opleiding ook digitaal worden aangeboden voor mijn organisatie?

Jazeker! Alle opleidingen kunnen in-house en digitaal worden georganiseerd. Contacteer ons op inschrijvingen@altisbusinessacademy.be voor een offerte op maat!

Ik wil meerdere medewerkers inschrijven. Krijg ik een aangepaste prijs?

Wij bieden inderdaad een groepskorting aan op de inschrijvingsprijs indien u meerdere medewerkers voor dezelfde opleiding wilt inschrijven. Contacteer ons op inschrijvingen@altisbusinessacademy.be voor een offerte op maat!

IT Security Specialist Jochen den Ouden
Jochen Den Ouden

Docent

Jochen den Ouden gelooft als IT Security Specialist dat informatiebeveiliging alleen mogelijk is in een samenspel tussen mensen, techniek en organisatie. Deze drie schakels zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. In het dagelijks leven geeft hij advies op IT Security trajecten voor profit en non-profit organisaties. Dit doet hij aan de hand van ethische hacks (security testen) om te zien waar mogelijke lekken zijn in zowel software, hardware als mens. Daarnaast maakt hij medewerkers van een organisatie bewust van de echte gevaren op het web en leidt hij IT’ers op tot Certified Ethical Hackers.

Vragen?

Heeft u een vraag over deze opleiding of wenst u bijkomende informatie?