contact
contact

Over ons

Altis-coaching

Business is vakmanschap. Business is teamwork. Business is de concurrentie aangaan. Ervoor zorgen dat je over de juiste vaardigheden beschikt om te slagen, dat is wat we met Altis Business Academy willen bereiken. Onze opleidingen diepen een praktisch onderwerp helemaal uit, zodat jij en je team de skills ontwikkelen die nodig zijn om je bedrijf of je departement optimaal te laten renderen. Skip de consultant en verwerf intern de inzichten die nodig zijn om je bedrijfsprocessen te optimaliseren. Stimuleer een cultuur van uitdagen en leren. En laat een creatieve vonk overslaan zodat je organisatie dynamisch en actief blijft.
 
Al onze opleidingen worden gedoceerd door ervaren deskundigen die door hun jarenlange praktijkervaring in KMO’s en grote bedrijven, precies weten welke noden jouw organisatie heeft. De opleidingen zijn to the point, interactief en zijn bedoeld om meteen in de praktijk te worden omgezet. Als erkend dienstverlener voor de KMO-portefeuille met als registratienummer DV.0235437, krijgt u bovendien tot 30% korting op uw inschrijving. Ontdek al onze opleidingen hier.

waardevoorstel

Ons waardevoorstel

Jouw en je team uitrusten met de vaardigheden die nodig zijn om optimaal te kunnen presteren en de concurrentie voor te blijven. Dat is wat we met Altis willen doen via relevante, interactieve en praktijkgerichte opleidingen. Gedoceerd door ervaren experts in hun vakgebied!

1

Les van experts

Onze docenten zijn stuk voor stuk experts in hun vakgebied met jarenlange praktijkervaring in KMO’s en grote ondernemingen. Hun kennis hebben zij gebundeld in een praktische, toegespitste opleiding.
2

Skills die ertoe doen

Met onze opleidingen brengen we vaardigheden bij die meteen inzetbaar zijn in jouw praktijk. Relevant, op maat samengesteld, met als doel jouw bedrijfsprocessen optimaal te laten renderen.
3

Interactieve lessen

Geen passieve kennisoverdacht maar leren door te doen met veel praktijkoefeningen en echte business cases. Zo ben je achteraf meteen klaar om met je kennis aan de slag te gaan.

Onze opleidingen

Het jaarprogramma van 2020 omvat 10 unieke opleidingen die elk betrekking hebben op vaak voorkomende knelpunten in een onderneming: hoe om te gaan met conflicten op de werkvloer, hoe kan een organisatie ingericht worden om de concentratie van medewerkers te verhogen, hoe kan de kwetsbaarheid voor corporate hacking worden beperkt enz.

 

Elke opleiding wordt tweemaal per jaar gegeven en wordt telkens gedoceerd door een ervaren expert in het respectievelijke vakgebied.

Altis-banner-about